Hva er Re-Nett? Skriv ut

Firmaet ble etablert som et enkeltpersonsforetak av Arne Nåtedal våren 2005, og ble de 3 første årene drevet som en bigeskjeft ved siden av annen jobb. Oppdragene har bestått i større og mindre prosjekter innen nettverk og internett, og også rene PC-jobber.

Av oppdragene kan nevnes etablering av internettforbindelse til Øste Bolærne ved hjelp av en 6.5 km trådløs link, samt etablering av kablet nettverk i administrasjonsbygg og trådløse soner innendør og utendørs, inklusive i båthavna.

I tillegg har vi opparbeidet god erfaring på trådløse aksessnett, delvis gjennom drift av et pilotnett med en håndfull tilknyttede brukere over avstander på opptil 1 km. (Vi understreker at 1 km er ikke langt i denne sammenheng , utstyret takler lett mange ganger denne avstanden!)

Mobile løsninger for båt/hytte og steder uten bredbåndsdekning inngår også i porteføljen.

Fra sommeren 2008 startet vi opp med heltidsdrift med basis i Re kommune i Vestfold, og står til disposisjon for ethvert oppdrag innen nettverk og kommunikasjon.
Blant forretningsområdene er utbygging av trådløs internettilgang til private og bedrifter, hovedsaklig i Re.

Utstyret vi bruker er i hovedsak fra Mikrotik, et selskap basert i Latvia som har hatt stor vekst de siste årene takket være uslåelig fleksibilitet, ytelse og stabilitet, til en brøkdel av prisen man betaler for mer veletablerte og kjente merker.

Bakgrunn:

- Høgskoleingeniør fra Horten Ingeniørhøgskole 1991
- 17 års erfaring fra softwareutvikling, inkl. en betydelig del kommunikasjonsrelatert
- Genuin interesse for teknologi, med hovedvekt på datakommunikasjon
- 6 års erfaring med trådløse nettverk/linker
- Diverse sertifiseringer på Mikrotik og RouterOS